Ledarskap för kvalitet i världsklass!

Måndag 15 maj bjöd Qing in till en inspirationskväll där temat var ”Ledarskap för kvalitet i världsklass”. Vi startade kvällen med skönt mingel och gott tilltugg. Marianne Dicander Alexandersson (Styrelseledamot och affärs- och ledarskapsrådgivare) berättade om sin resa från kvalitetschef till VD och styrelseproffs och hur man skapar kvalitet i världsklass. Vi fick även lyssna till Michael Westher från SIQ (Swedish Institute for Quality) som diskuterade undersökning som SIQ gjort där man tagit tempen på svensk industri och de kvalitetsutmaningar som man ser i framtiden.

Efter en härlig sommarbuffé tog Team Anna – VM-medaljörer i matchracing över stafettpinnen. Anna Östling och Marie Berg delade med sig hur man skapar ett högpresterande team som vill, kan och vågar vinna. Otroligt inspirerande!

I samband med denna kväll firade även Qing sin 6:e födelsedag! Stort tack alla kunder som kom och förgyllde vår kväll. Tack Marianne och Michael. Tack Anna och Marie. Ni har all bidragit till en minnesvärd kväll!

DSC_0004 (1)

DSC_0018

DSC_0020 (1)

DSC_0023 (1)

DSC_0027 (1)