Konsult inom Life Science

Qings framgångsrika satsning inom Life Science fortsätter och vi utökar nu teamet med ytterligare en eller flera kompetenta och specialiserade konsulter. Vi är ett positivt gäng, med varierande bakgrund, i olika ålder, alla med hög kompetens och specialiserade inom kvalitet i ett flertal branscher. Vår kundbas är bred och vi verkar främst i Göteborgsregionen.

Vi söker dig som vill bli en viktig del i ett växande team i ett bolag under utveckling och tillväxt. Vi lägger stor vikt vid att utveckla personliga relationer både internt och hos kund. Vårt mål är att bli en uppskattad tillgång i uppdraget och alltid ha nöjda kunder. Förutom intressanta och utvecklande uppdrag, förväntas du att vara med och driva bolaget framåt. Det har möjlighet att själv påverka valet av uppdrag, bolagets arbetsprocesser, affärsmodell och bli delägare.

Vi söker dig som har några års QA/RA arbetslivserfarenhet inom medicinteknik-, läkemedels- eller bioteknikbranschen. Du tycker om att träffa kunder, är affärsmässig och värdesätter att leverera i tid och med hög kvalitet. Uppdragen sker antingen i projekt, linjen eller som rådgivare. Typiska arbetsområden kan vara: Kvalitetsledningssystem, Produktutveckling, Eftermarknad, Leverantörskvalitet och Produktion/Distribution eller Produktregistreringar. Tidigare erfarenhet som konsult är meriterande men är inte ett krav.

Du har troligen en ingenjörsexamen eller annan relevant naturvetenskaplig utbildning med minst tre års arbetslivserfarenhet inom Life Science. Du har dokumenterad kunskap av arbete med relevanta regelverk och standarder. Du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Har du några frågor kontakta Annika Fahlén: annika.fahlen@qing.se eller 0722 477 110

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev snarast till jobb@qing.se