Jobba hos Qing

Redo att bli en vinnare?

Utvecklas med de bästa

På Qing är alla specialister inom kvalitet. Vi samlar endast de bästa för att kunna utgöra en spjutspets inom vårt område. Här får du arbeta med och lära dig av kollegor med mångårig erfarenhet från olika industrier. Det gör att vi sprider vår kompetens inom bolaget och skapar ännu skarpare kvalitetsspecialister.

Mer än bara konsulter 

På Qing är våra konsulter mer än bara konsulter, här är alla delaktiga i bolagets utveckling och riktning. Vi arbetar tillsammans för att bygga nordens bästa bolag inom kvalitetsområdet. Vi arbetar aktivt för att utveckla våra medarbetares kompetens genom utbildningar och att ständigt söka nya spännande utmaningar.

En del av något större 

Vi är baserade mitt i centrala Göteborg i moderna lokaler tillsammans med våra systerbolag inom Vinngroup. I vårt hus blandas forskare, mjukvaruutvecklare och ingenjörer med varumärkesstrateger, kreatörer och IT-specialister i en öppen, kreativ miljö som dessutom bjuder på en fantastisk 360-graders vy över Göteborg och alla dess landmärken.

Redo för nästa steg? 

Qing söker ständigt efter nya personer med en passion för kvalitet. Du är en erfaren kvalitetsingenjör eller kanske i början på din karriär inom kvalitetsområdet. Lockas du av att bygga upp ett företag med engagerade kollegor? Då är Qing platsen för dig. Läs våra jobbannonser nedan, kanske finns det något som passar dig eller skicka en spontanansökan.

anton

Öppna positioner

SW Quality Manager

  Vilka är vi? På Qing är alla specialister inom kvalitet. Eller mer specifikt specialister i “Optimizing Quality”, vilket för oss betyder att skapa maximalt kundvärde med effektiva resurser. Hos oss blir du inte bara en av alla konsulter utan ...

Läs mer